Brasiliansk inspirerede osteboller med Unika Havgus

45min Ingredienser til 1 portion

2 dl Unika mælk

30 g Unika smør

1 nip salt

1 fed presset hvidløg 

1 nip chili frisk eller flager

ca. 180 g kartoffelmel

2 mellem æg

80 g Unika Havgus

Brasiliansk inspirerede osteboller med Unika Havgus

Tilberedning

Tænd ovnen på 190 grader og gør en plade klar med bagepapir.

Mælk, smør, hvidløg og chili koges op. Blandingen tages af varmen og kartoffelmel røres i til det ligner en lidt stiv opbagning. Det føles ret anderledes at stå med, for os, der ikke bager med ren stivelse normalt. Blandingen køles ned til stuetemperatur.

Imens rives Unika Havgus.

Når blandingen er kølet røres æg og Unika Havgus grundigt i. Nu formes dejen til 20 små boller og sættes på pladen. Bag til de er let gyldne og nyd bollerne lune og nybagte enten som snack til en øl eller som tilbehør til en varm ret.

Vis alle opskrifter