Corndog med havgus

30min Ingredienser til 4 portioner

2 ½ dl majsmel

2 ½ dl hvedemel

1 tsk salt

½ tsk peber

2 spsk. sukker

4 tsk bagepulver

2 3/4 dl Unika Sødmælk

1 æg XL

1 liter fritureolie

8 gode hotdogpølser, vi brugte Havguspølsen fra Johns Hotdogdeli

16 træpinde

100 g revet Unika Havgus

Corndog med Havgus

Tilberedning

Bland majsmel, hvedemel, salt, peber, sukker og bagepulver. Tilsæt derefter mælk og æg og rør dejen godt igennem. Varm olien op i en kasserolle til den bobler omkring en træpind, imens deler du pølserne i to på tværs og sætter træpind ind i den ende der er skåret. Dyp pølserne i dejen, så de bliver dækket helt og steg pølserne i olien nogle stykker af gangen til dejen er gyldenbrun. Dryp af på papir og drys med revet havgus.

Vis alle opskrifter