Gnallingsalat med rosenkålblade, mandler, smør & honning

30min Ingredienser til 2 portioner

Yderblade fra 1-2 stokke superfriske rosenkål

½  Arla Unika Gnalling

2 små Cox Orange æbler

50 g mandler uden skal

30 g Arla Unika Saltet smør

1 spsk. honning

Gnallingsalat med rosenkålblade, mandler, smør & honning

Tilberedning

Pil forsigtigt de yderste blade af af friske rosenkål. Selve kålen bruges ikke i denne salat, men gemmes selvfølgelig.

Overhæld rosenkålbladene med kogende vand, put derefter bladene i iskoldt vand og dræn. Slyng bladene godt. Skær Gnalling ud i små tynde trekanter. Skær fine både af æblerne.

Rist først mandlerne lidt på en pande og tilsæt derefter smørret til panden og brun dette. Tilsæt honning og lad det blot smelte ud i.

Kombiner kålblade, æble og ost og hæld derefter mandler-smør-honningblandingen over. Serveres straks.

Vis alle opskrifter