Unika hyldeblomstis

2t Ingredienser til 1 portion

Du skal brueg en ismaskine til denne opskrift

½ l Hyldeblomstesaft, se opskrift her på siden

½ l Arla Unika Sødmælk

2½ dl. Arla Unika Double Cream

3 stk. æggeblommer

2 spsk. rørsukker

Hyldeblomstemarmelade - se opskriften her på siden.

Unika hyldeblomstis

Tilberedning

Kog hyldeblomstsaften ned til 2½ dl og køl ned.

Rør æggeblommer og sukker godt sammen. Bland Arla Unika Sødmælk og Double Cream i en gryde. Bring det i kog. Hæld lidt af mælkeblandingen ned til æggeblandingen og rør rundt. Hæld straks “ismassen” tilbage i gryden og varm videre under konstant omrøring til det hele tykner. Sluk og køl ned under omrøring.

Hæld den indkogte hydeblomstsaft og ismassen i en ismaskine, og kør til den er frossen.

Smager skønt lige fra maskinen med hyldeblomstmarmelade på toppen.

Vis alle opskrifter