Majsuppe m. grønne asparges

45min Ingredienser til 4 portioner

2 forårshvidløg

1 lille stilk løvstikke

1 bt. asparges

8 dl. aspargesafkog* eller grønsagsbouillion 

2 dl. Arla Unika Double Cream

Salt og peber

50 g. Arla Unika Gammel Knas

Majsuppe m. grønne asparges

Tilberedning

Start med at vaske, trimme og skære asparges, forårshvidløg og løvstikkeblade fint ud. Kog aspargesender, løvstilkkestilk og aftrimmet hvidløg op med aspargesafkog fra tidligere eller alternativt grønsagsbouillion. Kog 15 min. uden låg og si. Tilsæt Arla Unika Double Cream, asparges, løvstikke og forårshvidløg. Kog ca. 4. min. Smag til med salt og peber.

Server med revet Arla Unika Gammel Knas på toppen.

*aspargesafkog: aspargesskræller og -ender koges i saltvand.

Vis alle opskrifter