Østers m. kål og Kry

30min Ingredienser til 4 portioner

4 østers (til forret bruges 2-3 østers pr. person)

2-3 rosenkål

1 dl groft rasp

ca. 1 spsk Persilleolie fra Urteolie

ca. 30 g Arla Unika Kry

Østers m. kål og Kry

Tilberedning

Tænd ovnen på 250 grader.

Skær rosenkålen fint ud på mandolin og vend det i lidt persilleolie. Sæt til side.

Vend raspen i ca. 2 tsk persilleolie til det bliver grønt. Sæt til side.

Rens østers og sæt dem i et ovnfast fad, der sættes i den varme ovn et par minutter og ud igen. Nu kan du forsigtig åbne skallerne og løsne østerskødet, der hældes i en skål.

Den runde del af skallen sættes tilbage i fadet og først fordeles rosenkålen i skallen, så østerskødet, rasp og til slut revet Arla Unika Kry. Sæt dine østers tilbage i ovnen og gratiner til let gyldne. Spises straks

Vis alle opskrifter