Rabarbersaftfromage med rosengele

20min Ingredienser til ca. 6 portioner

4 dl sød rabarbersaft

1 håndfuld hybenroseblade

4 blade husblas

3 dl Arla Unika Double Cream

Pynt:

Rosengele, se opskrift her på siden eller rabarberkompot.

Rosenblade

Rabarbersaftfromage med rosengele

Tilberedning

Kog saften ind til det halve sammen med en håndfuld friske hybenroseblade og si den.

Husblasen udblødes imens i koldt vand. Tag husbladsen op og smelt den i den varme saft, si igen. Saftblandingen stilles koldt og omrøres af og til.

Når den begynder at tykne, piskes Arla Unika Double Cream til let skum, og saftenblandingen vendes let heri.

I bunden af et portionsglas lægges først en klat rosengele eller rabarberkompot, der kommes saftfromagen over. Sættes koldt 1-2 timer før servering.

Ved servering pyntes med rosenblade.

Vis alle opskrifter