Ny type drikkematch

Ifølge sommelier Tabita Mortensen skal ”Dagmar først og fremmest ses som en ny mulighed for at skabe med- og modspil til det, der er på tallerkenen”.

Dagmar er skabt i et samarbejde mellem nogle af landets ypperste kokke, sommelierer, sensorikere og passionerede udviklere. Målet er at skabe en alkoholfri serie, der matcher maden på landets førende restauranter. Hver enkelt variant er udviklet fra bunden med inspiration fra vinens verden, så Dagmar har et niveau, der giver de spisende det samme med- og modspil, som kendes fra god vin. Dagmar-serien er alkoholfri og baseret på naturlige råvarer – bær, frugt, grøntsager, krydderurter og krydderier. Dagmar håndlaves på et 100 liters anlæg. Kompromisløsheden i råvarer og fremstilling giver produkterne lige præcis den ønskede smag, mundfylde og kompleksitet, som gør Dagmar unik. Kompleksiteten og den høje kvalitet af Dagmars produkter gør dem til spændende ledsagere til Arla Unikas oste.

Ligesom vin og øl ændrer de forskellige Dagmar også karakter alt efter, hvilken temperatur de serveres ved. Vi har foreslået serveringstemperaturer, men prøv også selv at eksperimentere med varme og kulde for at finde lige netop den balance mellem syre og sødme, du synes passer bedst til ostebordet.

Dagmar serveres på et udsnit af Danmarks toprestauranter og forhandles udelukkende hos Arla Unika.

Læs mere om varianter her

Alle artikler