Aspargestærte med Double Fraiche 50% og Gammel Knas

30min Ingredienser til 4 portioner

4 små plader frossen butterdej eller tilsvarende hjemmelavet

3 æg

3 spsk. Double Fraiche 50% Essens fra Arla Unika

salt

peber

1 bt. friske grønne asparges

30 g. Arla Unika Gammel Knas

Aspargestærte med Double Fraiche 50% Essens fra Arla Unika og Gammel Knas

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 grader.

Find én tærteform. Vi brugt en med løs bund på ca. 24x24 cm. Klem de fire optøede plader sammen i formen og buk kanterne op.

Rør æg, Double Fraiche 50% Essens fra Arla Unika, salt og peber sammen og hæld ud over bunden. Skyl og bræk bunden af aspargesene og læg dem tæt sammen i æggemassen

Riv Arla Unika Gammel Knas over.

Bag ved 200 grader 15 -20 min. til æggemassen er stivnet og tærten let gylden.

Spises lun.