Brunet Smør-Mayo

1t Ingredienser til 1 portion

Hollandaise-essens:

  • ¼  liter hvidvin
  • ¼  hvidvinseddike
  • 2 skalotteløg
  • 6 sorte peberkorn
  • 1-2 blade laurbær

Brunet Smør mayo:

  • 3 æg kogt i 5 min. og pillet
  • ¾  dl Hollandaiseessens
  • 3,5 g salt
  • ½  g xantana jævner
  • 5 dråber tabasco
  • ½ l Arla Unika Brunet Smør ca. 40 grader
  • 1 dl. neutral olie
Brunet Smør-Mayo

Tilberedning

Smager godt til alt og de brunede noter træder ekstra frem, hvis serveringen toppes med revet Karamel Sten, prøv f.eks. på en kartoffelmad eller ”Appetizer med kongekrabbe og Karamel Sten

Hollandaise-essens:

Koges ind til 1/10 og sies.

Brunet Smør mayo:

Æg, hollandaiseessens, salt, xantana, tabasco køres på termomikser.

Brunet smør og olie tilsættes lidt efter lidt

Smag til med salt og evt. mere hollandaiseessens

Vis alle opskrifter