Den Hvide Dame trøffel, brødkrummer med ristet gær og hyldeblomstkapers

Ingredienser til 1 portion
  • 100 g Den Hvide Dame UNIKA
  • ½ dl Essens Årstidsmælk
  • 15 g trøffel, frisk
  • Trøffelolie, god kvalitet
  • 50 g panko
  • Olie
  • Gærflager
  • 1 blomkål
Den Hvide Dame – trøffel, brødkrummer med ristet gær og hyldeblomstkapers

Tilberedning

1. Kom Den Hvide Dame og mælk i en pacojet og blend 2 gange. Kom i en sprøjtepose.

2. Riv blomkål mellemfint og kom i koldt vand. Rist panko i olie til det er gyldent og dryp af på fedtsugende papir. Bland med gærflager efter behag og ryst med et par dråber god trøffelolie.

3. Placer lidt ostecreme i 4 skåle og top med blomkål, panko og revet trøffel.

Vis alle opskrifter