Grøn kærnemælks-koldskål med grønne jordbær, spansk kørvel, estragon og dild

40min Ingredienser til 4 portioner
  • 1 dl vand
  • 200 g sukker
  • 10 kviste spansk kørvel
  • 10 kviste estragon
  • 10 kviste dild
  • 400 g Essens Kærnemælk
  • 200 g Essens Ymer
  • Saft af 3 lime
  • 20 grønne jordbær
  • spansk kørvel, estragon og dild til pynt
Grøn kærnemælks-koldskål med grønne jordbær, spansk kørvel, estragon og dild

Tilberedning

Kog sukkerlagen af vand og sukker, køl den efterfølgende af i fryser

Blend lagen med de friske urter til den er helt grøn

Sigt den grønne sukkerlage

Bland sukkerlagen med Essens Kærnemælk og Essens Ymer

Smag til med lime lige inden servering

Anret med grønne jordbær spansk kørvel, estragon og dild

Server straks

 

Transformationstip:

Sådan laver du koldskålen som sorbet:

Tilsæt 45 g sukker ekstra til sukkerlagen og kør den færdige opskrift på ismaskine.

Vis alle opskrifter