Kefir-koldskåls -sorbet

2t Ingredienser til 5-6 portioner
  • 300 g sukker
  • 2 dl vand
  • 2 citroner (saft af begge og skal af 1)
  • 10 stk skovmærke frisk eller tørret
  • 500 g Årstidskefir
  • 200 g Essens Ymer
Kefir-koldskåls -sorbet

Tilberedning

Kog sukker og vand op

Tilsæt skovmærke

Lad trække under låg 20 min og si lagen.

Tilsæt citron-saft og -skal

Rør Årstidskefir og Essens Ymer i sukkerlagen

 

TIP:

På en ismaskine kan man altid røre en is af koldskål! Transformer bedst koldskål til is ved at være opmærksom på:

1) Smagen skal være kraftigere end til koldskålen, så halver mængden af mejeriprodukter fra den oprindelige opskrift.

2) Bedre konsistens og mere fedme opnås ved at tilsætte 1/8-1/4 Essens Fløde 50% til massen.

3) Fjern krydderier, f.eks. vaniljestænger og kardemommekapsler fra massen, inden den køres på ismaskinen. 

Vis alle opskrifter