Killer Brunet Smør og Pimpet Karamelsten

1t Ingredienser til 1 portion

Ingredienser til 350 g Brunet Smør + pimpet Karamelsten

  • 1 Rulle Arla Unika Saltet Smør. 450 g
  • 1 stk. Karamelsten

 

Killer brunet smør og pimpet Karamelsten

Tilberedning

Karamelsten rives på skarpt rivejern. Prøv dig frem om du vil have fin eller grov rivning, men hvis du gør dig umage for at lave lange, fine strimler, kan du glædes over senere.

Arla Unika Saltet Smør opvarmes ved moderat høj varme til der er et rødbrunt bundfald i gryden.

Tilsæt revet  Karamelsten

Rør forsigtigt rundt / vend Karamelsten i det varme smør

Hæld gennem finmasket sigte. Gerne en suppesi

Tryk smeltet smør ud af ostestrimlerne med bagsiden af en ske

Brunet smør opsamlet i et glas med låg f.eks. sylteglas. Ikke plastik, da smøret er meget varmt.

Ostestrimlerne du har tilbage er vilde

Det er nu en pimpet udgave af Karamelsten

Strimlerne er brunet smør i fast og dekorativ form.

Lidt til at drysse udover din hvide fisk, dine kogte kartofler, kartoffelmad eller hvor du nu bedst kan lide det.

Vis alle opskrifter