Potkäse Hyde

15min Ingredienser til 10 portioner
  • 1 krukke med låg
  • 350 g Høgelundgaard
  • 5 cl Skotlander Cask Rum
  • 10 cl Kefir

Til servering:

  • 4-5 skiver tørt nøddebrød
  • 50 g Unika Saltet Smør
  • Salt
  • Sødt
Potkäse Hyde

Tilberedning

Tilberedning 15 min. trækketid min. 2 døgn, holdbarhed min. 2 uger.

Høgelundgaard, Skotlander Cask Rum og kefir moses let med gaffel og kommes i krukken. Skal trække til den skarpeste alkoholsmag forsvinder, gerne 2 døgn før det skal serveres.

Lav rasp af nøddebrødet, rist det i smør på panden og tilsæt lidt salt. Det skal være super sprødt og knasende.

Ved servering drysses rasp på toppen af den stuetempererede potkäse og serveres med årstidens sødt (f.eks. syltede kvæder, søde kompotter eller syltet frugt).

Vis alle opskrifter