Ramen Tonkotsu

45min Ingredienser til 4-5 portioner
  • 1liter vand
  • 50 g kombu
  • 50 g lys soya
  • 25 g hvid miso
  • 50 g Mirin
  • Limesaft
  • Salt
  • 100 g Pimpet Brunet Smør
  • 500 g Alkalinske nudler
  • 2 stk Årtusindsårsæg i halve
  • 1 ark Nori delt i fire
  • 1 Enokisvamp delt i fire
  • 1 stk springløg fintsnittet
Ramen Tonkotsu

Tilberedning

Vandet varmes op til i omegn af 70-80 grader, hvori Kombuen trækker 30 minutter for derefter at blive siet.

Bagefter tilføjes den hvide miso og tilsmages med salt, soya, Mirin samt limesaft.

Nudlerne koges efter pakkens anvisning og hældes i bunden af skåle, derefter garneres der med de resterende ingredienser samt det brunede smør.

Suppen varmes op til lige under kogepunktet og fordeles i skålene.

Vis alle opskrifter