Svinsk ”cowboytoast” med Gammel Knas

1t Ingredienser til 4 portioner

8 skiver surdejsbrød

50 g. Unika Saltet smør

”Bøffer”:

25 g tørrede svampe (her Karl Johan og Sort Trompetsvamp)

1 stort skalotteløg

1 spsk friske timianblade.

400 g medister, den bedste du kan opdrive

50 g. Unika Saltet Smør

Løgpure:

6 store skalotteløg

100 g Unika Saltet Smør

2 spsk. sherryeddike

Salt og peber

4 skiver Gammel Knas

Svinsk ”cowboytoast” med Gammel Knas

Tilberedning

Steg de 8 skiver brød i smørret og læg til side.

Svampefars:

Udblød de tørrede svampe som anført på pakken, dræn og hak dem fint

Pil og hak et skalotteløg fint

Pil blade af frisk timian så du har 1 spsk blade

Klem farsen ud af medisterpølsen og bland de øvrige ingredienser i.

Form fire ”bøffer” af farsen, så de passer til brødet.

Steg dem i smør og læg til side.

Løgpure:

Pil løgene og skær i skiver, der steges bløde i smør.

Tilsæt sherryeddike og lad det dampe af.

Blend løgene og smag til med salt og peber.

Saml toasten ved at smørre brødet med løgpure, læg ”bøfferne” oven på de fire, top med Gammel Knas og læg de sidste brødskiver ovenpå med løgpuren nedaf. Nu er toasten klar til ovn, pande eller toaster med det samme eller dagen efter, hvis du gemmer dem på køl.

Vis alle opskrifter