Gnalling
Kontrasternes ost
Skab hele smagsoplevelsenMonk’s Brew er kendetegnet ved sin høje alkoholprocent, en frugtig aroma fra gæren, en mørkebrun sødlig maltbase og fine afbalancerede noter af humle. Monk’s Brew er en tung og mørk belgisk ale inspireret af trappistøllene der gennem århundreder er brygget i blandt andet Rochefort og Westvleteren, Belgien.
Banan, brun farin og rugbrød.
Mild bitterhed, let brændt sødmefuld eftersmag.
Alkoholvarme, medium til let krop og karbonering.
Opbevar Monk's Brew koldt og mørkt. De mørke flasker beskytter i sig selv øllet, som ikke skal udsættes for sollys.
Server Monk’s Brew ved omkring 12 ˚C i et glas på stilk. Du kan også servere øllen lidt koldere end 12 grader og opleve, hvordan den udvikler sig efterhånden, som den bliver varmere. Server f.eks. øllen i et hvidvinsglas, der giver dig muligheden for at få den fulde fornøjelse af dens intense aroma.
…øllen gærer ved en relativ høj temperatur, som er med til at udvikle nogle kraftige, frugtige aromaer fra gæren, som netop kendetegner denne øltype?
I 2006 var Mikkel Borg Bjergsø matematik- og fysiklærer, og udover sit virke som lærer eksperimenterede han med humle, malt og gær i sit køkken derhjemme. Øllet tog fart, blev en succes og i dag eksporterer Mikkeller til over 40 forskellige lande. Køkkenet er for længst skiftet ud og Mikkeller brygger sine berømte dråber på nogle af verdens mest anerkendte mikrobryggerier. Mikkeller er kendt som en af de mest innovative producenter i verden og leverer øl til prominente gourmetrestauranter som f.eks. Noma, Mielcke & Hurtigkarl, Amass og Kiin Kiin.