Osteeksperimenter i Klostergade 13. september
200,00 kr
Beklager, Udsolgt

Osteeksperimenter i Klostergade 13. september

 

Torsdag d. 13. september kl 19-21 inviterer vi indenfor i butikken, så vi sammen kan lave osteeksperimenter med den dehydrerede rødkitost Gnalling.

Som forberedelse til osteeksperimenterne starter vi med at smage på Gnalling i sin 'naturlige' form for derefter at smage på forskellige variationer af eftermodnet Gnalling. Sideløbende smager vi også på de drikkevarer, vi anbefaler at eftermodne med.

Derefter går vi igang med eksperimentet. Alle sætter deres egne osteeksperimenter over med ingredienser efter eget valg. Vi laver hver to ens oste, således at den ene ost kan komme med hjem, når eftermodningen er færdig, godt 5 uger efter ostene sættes over.

 

Hvad er eftermodning? Eftermodning er en ekstra modningsproces, som udføres ved at drukne og vakuumere dehydrerede oste med spiritus. Når ostene har været druknet noget tid pakkes de ud og tørres, hvorefter de er klar til at blive spist. Eftermodningen tager cirka 5 uger og bidrager med ekstra smag og en særlig frugtig duft til osten.