Food Festival 2015

Arla Unika® på Food Festival 2015

Gourmeter og madnørder i alle afskygninger mødes igen på Tangkrogen 4-6. september, når der bydes indenfor til årets store Food Festival. Arla Unika glæder sig igen i år til at deltage og i år kan du på Unika standen udover, at møde de ostemestre, som laver alle vores oste også komme forbi vores food truck, hvorfra vi byder på milkshakes med anderledes smagsretninger. Du kan også komme forbi og få et glas Termo i vores mælkebar, eller hvad med et øl og oste match i vores bodega. Selvfølgelig kan du også se og smage helt nye oste, som vi er i gang med at udvikle.

Du finder Arla Unika i området ”Mejeriet” og du kan læse mere om Food Festival på hjemmesiden www.foodfestival.dk eller i Food Festival magasinet

 Vi glæder os - Håber vi ses!

Alle artikler