Jordbærgrød med Uartig Fløde og ristede mandler

4 portioner  Tilberedningstid: 1 time

Ingredienser

200 g ristede mandler

750 g jordbær

1 stk. vaniljestang

1 stk. tonkabønne

2,5 dl vand

75 g rørsukker

2 spsk. kartoffelmel

1,5 dl Uartig Fløde (Fløde 48%)

Vi har opdateret den gamle kending, rødgrød med fløde, med vanilje og tonkabønner. Tonkabønner er i familie med ærter, og har en smag, der minder om vanilje, tobak og frisk hø, og som bidrager med et intenst og aromatisk modspil til de søde jordbær og den fede fløde.

Tilberedning

  1. Mandlerne hakkes groft.
  2. Jordbærrene skylles og nippes.
  3. Kog jordbærrene i vandet med vaniljen og den revne tonkabønne, til de knapt er møre. Smag til med sukker efter behag.
  4. Rør kartoffelmelet ud i lidt vand og jævn grøden. Afkøl til rumtemperatur.
  5. Server jordbærgrøden med en rundhåndet mængde Uartig Fløde og drys med de ristede mandler.

Relaterede produkter

Sold out
Sold out
Sold out

Ældre indlæg Nyere indlæg